Portfolio

Back to portfolio categories

School of Medicine Extension

The Western Clip-On was a challenging project on an extremely tight site, adjacent to the main Christchurch Hospital entrance.

The redevelopment of the Christchurch School of Medicine included a Laboratory & Office, 3-level ‘Clip on’ to the West of their existing tower block.
The project had to be constructed while the existing School Research laboratories remained functioning. This included a staff decant and upgrade of existing mechanical plant. It also involved the relocation, within the existing building, of the main reception and the Dean’s department.

assets/Uploads/MED-7.jpg assets/Uploads/MED-8.jpg assets/Uploads/MED-3.jpg
Icons made by Freepik, Balraj Chana, Google from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0